Trends Podcast

Gamechangers 1 - Katrien Herdeweyn verzoent haar passie voor nanotechnologie met die voor schoenen

Episode Summary

Verandering is soms evolutie, soms revolutie. Maar de uitkomst is hetzelfde. Je verandert de status quo. Trends is er voor de mensen die de tijden veranderen. Degenen die zich niet neerleggen bij een toekomst die ze zelf niet bouwen. De changemakers, de doeners, de durvers. Trends journalist Jef Poortmans gaat wekelijks in gesprek met zo’n Belgische Gamechanger. Ondernemers die kansen zien waar anderen enkel drempels zien. Zoals Katrien Herdewyn van Elegnano die haar passie voor nanotechnologie verzoent met die voor schoenen. Ontdek de verhalen van onze Gamechangers en laat je inspireren door deze nieuw podcast van Trends over duurzaamheid, technologie, innovatie en nieuwe vormen van ondernemen.

Episode Notes

Verandering is soms evolutie, soms revolutie. Maar de uitkomst is hetzelfde. Je verandert de status quo. Trends is er voor de mensen die de tijden veranderen. Degenen die zich niet neerleggen bij een toekomst die ze zelf niet bouwen. De changemakers, de doeners, de durvers.
Trends journalist Jef Poortmans gaat wekelijks in gesprek met zo’n Belgische Gamechanger. Ondernemers die kansen zien waar anderen enkel drempels zien. Zoals Katrien Herdewyn van Elegnano die haar passie voor nanotechnologie verzoent met die voor schoenen.
Ontdek de verhalen van onze Gamechangers en laat je inspireren door deze nieuw podcast van Trends over duurzaamheid, technologie, innovatie en nieuwe vormen van ondernemen.